Внос-износ-съхранение

Международен внос и износ

Независимо дали пратката е за България, в рамките на Европа или по света, Дер Куриер от години работи успешно в областта на вноса и износа. Ние гарантираме безпрепятствен и  навременен транспорт на стоки.

Внос и транспорт в България

 Нашите надеждни служители вземат Вашите стоки и пратки директно от летището и поемат незабавната доставка в цяла България.

За да Ви спестим допълнителна работа, която може да Ви отнеме много време, организираме при необходимост обмитяване за внос.

Износ в световен мащаб

Нашите услуги не оставят нито едно желание неудовлетворено. Вземаме Вашите пратки от цяла България, грижим се - ако е необходимо - за обмитяването за износа и за надеждната доставка до желаната дестинация

Износът на въздушни товари и пратки се извършва в целия свят.

Складиране

Ние извършваме всички услуги, свързани със съхранението и доставката на Вашите стоки. При необходимост ще организираме складирането им при съответните условия и температура до момента, в който решите да ги получите или изпратите.

С широка и добре развита мрежа от международни партньори Дер Куриер реализира индивидуални решения според специфичните изисквания на всеки отделен клиент

ВносWarehouse